Bambuser: striimausta kännykällä

Bambuser on palvelu, jolla voit lähettää livestriimausta mobiililaitteilla tai PC/Mac-tietokoneella, jossa on webcam ja mikrofoni. Striimauksen jälkeen voit jakaa linkit suoraan nauhoitukseen tai ladata nauhoitukset tietokoneeseen, jotta voit katsoa ne myöhemmin. Sinun ei ole pakko nauhoittaa sessiota, jos haluat striimata nauhoittamatta.

Ilmaisessa versiossa on lähes kaikki mitä opetuksessa tai pienessä yrityksessä tarvitaan. Lisää tietoa versioiden vertailussa tässä.
Kanavasi striimaus on aina löydettävissä tällä osoitteella: http://embed.bambuser.com/channel/[kanavan nimi] (esim. http://embed.bambuser.com/channel/innoomnia)
Kun striimaus on aloitettu, tällä osoitteella sinun vieraasi pystyvät katsomaan sitä.

 

Linkit
 
Ohjeet
 
Mobiililaitteella kannattaa hakea ilmainen Bambuser-sovellus AppStoresta tai Play-Kaupasta. Useimmilla Windows-puhelimilla tai tableteilla on mahdollista striimata selaimen kautta. Pöytäkoneella tai kannettavalla on mahdollista striimata selaimen kautta. Muista nauhoittaa vaakatasossa ja löytää sopiva paikka missä kaikki näkyy ja kuuluu hyvin. Käytä mikkiä jos tarvitset. Internet-yhteys on todella tärkeä. Pöytäkoneella tai läppärilla, käytä langallista yhteyttä, jos se on mahdollista. Mobiililaitetta käyttäessä valitse paikka jossa on hyvä langaton signaali.
Mobiilisovelluksella on tällainen näkymä:

ja asetuksissa tällainen:

Työpöytäkoneen näkymä on tällainen:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.