Bambuser: livestriimausta vaikka kännykällä

bambuser-logo copyBambuser on palvelu, jolla voit lähettää livestriimausta mobiililaitteilla tai PC/Mac-tietokoneella, jossa on webcam ja mikrofoni. Striimauksen jälkeen voit jakaa linkit suoraan nauhoitukseen tai ladata nauhoitukset tietokoneeseen, jotta voit katsoa ne myöhemmin. Sinun ei ole pakko nauhoittaa sessiota, jos haluat striimata nauhoittamatta.

Ilmaisessa versiossa on lähes kaikki mitä opetuksessa tai pienessä yrityksessä tarvitaan. Lisää tietoa versioiden vertailussa tässä.
Kanavasi striimaus on aina löydettävissä tällä osoitella: http://embed.bambuser.com/channel/[kanavan nimi] (esim. http://embed.bambuser.com/channel/innoomnia)
Kun striimaus on aloitettu, tällä osoitteella sinun vieraasi pystyvät katsomaan sitä.
 
Linkit
 
 
Ohjeet
 
Mobiililaitteella kannattaa hakea ilmainen Bambuser-sovellus AppStoresta tai Play-Kaupasta. Useimmilla Windows-puhelimilla tai tableteilla on mahdollista striimata selaimen kautta.
Pöytäkoneella tai läppärilla on mahdollista striimata selaimen kautta.
 
Muista nauhoittaa vaakatasossa ja löytää sopiva paikka missä kaikki näkyy ja kuuluu hyvin. Käytä mikkiä jos tarvitset. Internet-yhteys on todella tärkeä. Pöytäkoneella tai läppärilla, käytä langallista yhteyttä jos se on mahdollista. Mobiililaitetta käyttäessä valitse paikka jossa on hyvä langaton signaali.
 
Mobiilisovelluksella on tällainen näkymä:
bambuser_recording
 
ja asetuksissa tällainen:
bambuser_settings
 
Työpöytäkoneen näkymä on tällainen:
bambuser desktop

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Täydennä laskutehtävä, niin tiedämme ettet ole robotti. *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.