Digioppimaisema 2018

Digioppimaisemasta eli alla olevasta piirakkakaaviosta löydät omnialaisen oppimisen keskeisten palvelujen esittelyt, ohjeet ja esimerkit.

Omnia tarjoaa oppimiskäyttöön hyvät perusdigivälineet kuten Moodlen ja Office 365:n. Näistä vastuun ottaa Omnia, ja näissä pärjää yksillä Omnian käyttäjätunnuksilla.

Niissä tilanteissa, kun Omnian digioppimisen palvelut eivät riitä, voit toki käyttää muitakin palveluja. Kun päätät käyttää Omnian ulkopuolisia palveluja, muista tietosuojavaatimukset ja ole valmis ottamaan vastuu palvelun opettelusta ja sen käyttämisestä.

Digioppimaisema muuttuu uusien palvelujen kehittämisen sekä meidän toimintaympäristömme ja osaamisvaatimusten muutoksen myötä. Omnian digituki ja digitutorit tukevat myös Omnian ulkopuolisten välineiden opetus- ja oppimiskäyttöä mahdollisuuksien mukaan.

Palvelun nimeä klikkaamalla löydät esittelyn, ohjeet ja esimerkkejä oppimistoteutuksista. Alasivuilla on myös linkki osaamismerkin hakemiseen niille, jotka ovat ko. palvelua ammatillisesti jo käyttäneet. Lisätietoa osaamismerkeistä löydät tästä.

Ulkokehällä olevia luokituksia klikkaamalla pääset koontisivulle, johon on kerätty kaikki Oppiva-sivustolla esitellyt kyseisen kategorian palvelut.

Jos tämä ei vielä riitä, tutustu piirakkakuvaan "kaikilla mausteilla" tältä sivulta (syyskuu 2018). Jos sinua kiinnostaa miten tällaiseen digioppimaisemaan on päädytty, lue lisää tästä. Katso myös:

Mikä näistä teknologioista mullistaa oppimisen? Katso video This Will Revolutionize Education ja muodosta oma näkemyksesi.

Jos oppimaisema ei näy kunnolla, klikkaa tähän nähdä sen suora ThingLink palvelussa.

  • Kategorioiden lisäksi löydät blogipostauksia seuraavista aiheista:

  • Kategoriat oppiva.omnia.fi:ssä