Tutustu palveluun, kommentoi ja voita

Kehitä ja jaa osaamistasi kollegojen kanssa pedagogiseen uudistamisen ja digioppimisen parissa. Tämä sivusto on juuri sitä varten. Se rakentuu yhdessä, myös sinun tuottamista sisällöistä ja sinun palautteesi perusteella.

Anna palautetta: kerro hyvistä käytännöistäsi tai ehdota sisältöä, jota tälle sivustolle kaipaisit. Tee se 27.5.2016 klo 12 mennessä, niin osallistut arvontaan.

 

Selaa sivustoa, tee hakuja, klikkaa avainsanoja. Kokeile myös lisätä artikkeleita omaan suosikkilistaasi.

Mitä sivustolta puuttuu? Mitä voisi tehdä toisin? Anna palautetta etusivun lomakkeella, kommentoimalla artikkeleita tai lähetä sähköpostia digituki@omnia.fi Pelkkä ”hyvä, hyvä”-kehu ei tällä kertaa riitä arvontaan osallistumiseen, vaan haemme sisältöä ja sivuston toteutusta kehittäviä kommentteja.

Omnian henkilöstöön kuuluvien kommentoijien joukosta arvomme neljä voittajaa. Pääpalkintona on tutustumiskäynti virtuaalitodellisuuteen HTC Vive -virtuaalilasien avulla.

Tieto voittajista tulee 27.5. tälle sivulle sekä Omnian Viikkotiedotteeseen sen jälkeen.

Kilpailun voittajat

Pääpalkinnon eli tutustumiskäynnin virtuaalitodellisuuteen voitti Tarja Koskinen-Nisula. Google Cardboard -virtuaalilasit voittivat Ferdi Torbani, Laura Hartikainen ja Laila Hynninen.

Onneksi olkoon! Olemme ottaneet yhteyttä voittajiin.

Vaatesuunnittelua virtuaalitodellisuudessa.
Vaatesuunnittelua virtuaalitodellisuudessa.

3 vastausta artikkeliin “Tutustu palveluun, kommentoi ja voita

  1. Pelillisyyttä olen kokeillut (kahoot), opiskelijat pitävät siitä ja toivovat kahoot-visoja. Olisi hyvä, jos saman alan opettajat voisivat jakaa toisillee tekemiään kahoot-visoja.
    Bloggeria olen myös kokeillut. Sekin on hyvä, kunhan opiskelijat sitoutuvat bloggaamaan.
    Moodle-tenttiä olen kokeillut, siitäkin hyviä kokemuksia. Helpottaa opettajan työtä, kun opiskelija saa palautteen kokeen suorituksesta heti. Myös opiskelijat pitivät moodle-tenttiä parempana kuin perinteistä paperitenttiä.Niitäkin olisi mukava jakaa kollegoiden kesken. Saisimme muodostettua kysymyspankin eri opetusaiheista.

  2. Vuoden 2016 digimessuilla Omniassa kävi ilmi, että opettajat ovat ongelmineen kovin yksin muuallakin kuin vapaan sivistystyön parissa ja usein näin, koska eivät tiedä mistä tietoa hakisivat. Ongelman osaratkaisuksi me tuntiopettajat Vantaan aikuisopistossa olemme alkaneet rakentaa tämä vuoden alusta nimenomaan omille, aikuisopistojen opettajille suunnattua blogia worpress-alustalle, etunenässä kielten (englanti, espanja, saksa) opettajat. Tarkoitus on houkutella seuraavaksi mukaan suomi2:sen ja venäjän opettajat sekä aikaa myöten myös muita aloja. Blogin ”äitiblogissa” https://vantaanopet.wordpress.com/ jaamme sekä opistoa koskevaa yleistä tietoutta ja linkkejä esim. Ilmonetiin ja Kursoriin sekä yleisesittelyjä, vinkkejä ja linkkejä koskien eri digimateriaaleita (Kahoot, Quizlet, oppimisalustat, Prezi yms.) sekä myös linkkejä opettajien mahdollisiin omiin julkisiin blogeihin. Blogiin on liitetty myös Ajankohtaista-sivu, jonka kautta viestitämme tulevista ja menneistä oppimistapahtumista. Kielikohtaisissa, ”äitiblogiin” linkitetyissä blogeissa ohjeistus ja linkkimateriaali ovat suurelta osin ko. (englanti/espanja/saksa) aineen kielellä ja/tai valottavat digi- ja verkkomateriaaliresursseja nimenomaan tämän aineen kannalta mukaan lukien myös YouTubessa ja verkossa olevat hyvät oppimateriaalikokonaisuudet. Myös ainekohtaisesti on tarkoitus pitää omia tapahtumakalentereita. Projekti on siis vasta alussa ja se on toiminut Vantaan digirahoituksen varassa. Tekninen toteutus on tähän asti hoitunut meidän kieltenopettajien vertaistuen kautta, joskin alkusysäyksen saimme Varian ja Vantaan aikuisopiston yhteisen (Jyrki Kalliolahden vetämän) Digioppi-hankeperiodin aikana. Blogin perustamisen jälkeen koettiin hyödylliseksi myös oman Facebook-ryhmän Vantaanopet perustaminen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Täydennä laskutehtävä, niin tiedämme ettet ole robotti. *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.