HTC Vive Pro

Kuvaus

Koe uskomaton virtuaalitodellisuus HTC Vive Pro -VR-laseilla! Pelaa mahtavia 3D VR -pelejä ja tunne olevasi toiminnan keskiössä aivan uudella tavalla. HTC on yhdessä Valven kanssa suunnitellut Viven, joka on alan kehittynein virtuaalitodellisuusjärjestelmä kotikäyttöön. Uusin VR-teknologia mahdollistaa entistä realistisemman käyttökokemuksen. HTC Vive Pro sopii niin gamereille kuin muillekin virtuaalitodellisuudesta kiinnostuneille.

Käyttöohjeet

1. Varmista, että VR on yhdistetty tietokoneeseen ja lasit sekä ohjaimet ovat pelialueen sisällä.
2. Avaa Steam ja klikkaa Steamin oikeassa yläkulmassa olevaa VR-painiketta – SteamVR -ikkuna ilmestyy.
3. SteamVR -ikkunasta huomaat, että ohjaimet eivät ole päällä – käynnistä ohjaimet painamalla SYSTEM -nappia 3 sek kunnes kuuluu piipahdus – VR on valmis pelaamiseen, kun kaikki kuvakkeet ovat vihreitä.
4. Siirry kokoelma-välilehdelle ja valitse listalta mieleisesi sovellus – sen jälkeen paina PELAA VR-TILASSA -painiketta.
5. Siirry pelialueelle ja varmista, että alueella ei olisi mitään, mihin voisi kompastua.
6. Varmista, että ohjainnauha on kunnolla ympäri rannettasi – laita lasit päähän ja kiristä sopivasti.
7. Have a nice game experience!

Amazon Alexa Echo

Kuvaus

Amazon Echo on Amazon.comin kehittämä puheohjauksella toimiva kaiutin, joka käyttää Amazon.comin omaa Alexa-teköälyä. Echon avulla voi soittaa musiikkia, ohjata älykodin laitteita ja tilata Amazon.comista tuotteita. Laitevalmistajat voivat tehdä sovellusrajapinnan avulla sovelluksia, jotka toimivat yhdessä Echon kanssa.

Catch Box

Kuvaus

Catchbox LITE on täydellinen langaton mikrofonijärjestelmä sisältäen vastaanotinyksikön sekä sisäänrakennetun lähettimen kuutiossa. Järjestelmä on kuin mikä tahansa langaton mikrofonijärjestelmä, joka liitetään osaksi olemassa olevaa äänentoistojärjestelmää. Käyttöönotto on erittäin nopeata ja helppoa -pura tuotteet paketista ja kytke vastaanotin mikseriin tai aktiivikaiuttimiin. Taajuuksien skannauksia tai parituksia vastaanottimen ja lähettimen välillä ei tarvita. Kantama on n. 30m.

Käyttöohjeet

Dell Chromebook

Kuvaus

Kevyt käyttöön tarkoitettu Chromebook läppärit

Insta 360 OneX

Kuvaus

Kompaktin Insta360 ONE X -actionkameran 5.7K-videotarkkuus, 360 asteen näkökenttä ja muut toimintakuvaukseen sopivat ominaisuudet tekevät kamerasta toimintakuvaajan unelmalaitteen. Lisäksi Insta360 ONE X tuo kuvaukseen mukaan vallankumouksellisen kuvanvakauksen ja elokuvamaisia erikoisefektejä, joilla videot heräävät eloon uskomattomalla tavalla. Insta360 ONE X -toimintakameralla voi kuvata 30 kuvan sekuntinopeudella (FPS) terävää 360 asteen 5.7K-videota, 50 kuvan sekuntinopeudella 4K-ultraterävätarkkuutta tai 100 kuvan sekuntinopeudella 3K-videota. Nämä kuvaustilat mahdollistavat sulavan liikkeen ja upeat hidastukset videoiden vauhdikkaimmissakin kohdissa. Lisäksi 18 megapikselin valokuvat tuovat tilanteet esiin selkeästi.

Structure Sensor

Jabra Speak 710

Philips Hue

SmartLav+