Metrokartta auttaa omnialaiset oikeaan digipedatuen osoitteeseen

Omniassa on tarjolla runsaasti tukea digipedagogisiin teemoihin. Mutta mistä ihmeestä sitä löytyy silloin kun sitä tarvitaan?

Tuen muotoja, tuen antajia ja kanavia on monia. Jotta henkiöstö ei ihan eksyisi, piirsimme avuksi metrokartan. Kaikilla kolmella metrolinjalla on useita asemia, joilta saa tukea erilaisiin tilanteisiin olipa kysymys sitten pedagoginen, tekninen tai hallinnollinen. Osalla asemista tuki on tarjolla ohjeistuksen muodossa, osalla asemista päivystää ihmisiä auttamassa myös akuuteissa tilanteissa ja osalla asemista on tarjolla opastusta ja koulutusta.

Esimerkiksi Oppiva ja osaava henkilöstö -Teamsista saa nopeasti vastauksia akuutteihin kysymyksiin esittämällä kysymys teeman mukaisella kanavalla. Samalla asemalla on myös jatkuvasti tarjolla laaja kattaus lyhyitä koulutuksia eri teemoista. Pedaopettajat ja digiopettajat puolestaan auttavat mm. kurssien ja toteutusten pedagogisessa kehittämisessä ja uusien suunnittelussa, toteutuivat ne sitten lähellä tai verkossa. Oppiva.omnia.fi -sivustolta löytyy ohjeiden ohella hyviä pedagogisia käytänteitä ja it.omnia.fi -sivustolta löytyy ohje melkeinpä mihin tahansa tekniseen kysymykseen. Koulutustoivelomakkella voi myös esittää toiveen ryhmälle räätälöitävästä koulutuksesta. Tässä vain muutama esimerkki tuen monista muodoista.

Asemien kuvakkeet toimivat linkkeinä, joita klikkaamalla pääsee suoraan palveluihin. Osa pysäkeistä sijaitsee Omnian suljetussa Intrassa, johon vain omnialaisilla on pääsy. Turvallista matkaa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.