Opiskelijoiden DigiTutorit palvelee sekä opiskelijaa että opettajia

Omniassa on tarjolla opiskelijoiden DigiTutorointi. Tyypillisiä ratkottavia pulmia ovat ohjelmistojen käyttö, opiskeluun liittyvien verkkopalvelut ja oman läppärin oikut.

DigiTutorit vaihtele usein TOP jakson mukaan. Lisää tietoa saat tästä: https://www.omnia.fi/opiskelijansivut/kaytannon-tietoa/digitutorit

 
 

4 vastausta artikkeliin “Opiskelijoiden DigiTutorit palvelee sekä opiskelijaa että opettajia

  1. En saa asennettua kotikoneelle office365-pakettia. kun menen sivulle: https://portal.office.com/OLS/MySoftware.aspx niin sivulla lukee:
    ”Järjestelmänvalvoja on poistanut Office-asennuksen käytöstä. Saat lisätietoja Officen käyttöönotosta organisaatiossa ottamalla yhteyttä järjestelmänvalvojaan.” Olen sisällä tunnuksilla: 800000530@omnia.fi.
    Siitn kun katson oma tili ja tilaukset kohtaa tulee teksti:” Sinulla ei ole oikeutta käyttää Office 365 -palvelua käyttäjätunnuksella, jonka olet saanut koulun tai työn kautta. Pyydä järjestelmänvalvojaa määrittämään tunnus. Jos olet järjestelmänvalvoja, voit lisätä käyttöoikeuden tiliisi.” En myöskään saa koulussa Outlookia enkä pilvipalvelua toimimaan.

    1. Kiitos Kai ja anteeksi että tämä vastaus tule vasta nyt. Onko Omnian Helpdesk (helpdesk@omnia.fi auttanut sinut jo tästä?)

  2. Minulla on ollut ongelma Wilmaan kirjautumisessa, että vaikka sivu on tallentanut käyttäjätunnukseni ja salasanani niin minä en voi kirjautua sisään vaan sivu väittää, että jossain on nyt virhe

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Täydennä laskutehtävä, niin tiedämme ettet ole robotti. *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.