Opiskelijoiden digituki palvelee sekä opiskelijaa että opettajia

Kirjoittaja: Esko Lius - Päivitetty: 05 syys 2016

Omnian kirjastossa Kirkkokadulla on tarjolla opiskelijoiden digitukea kirjaston aukioloaikoina. Tyypillisiä ratkottavia pulmia ovat ohjelmistojen käyttö, opiskeluun liittyvien verkkopalvelut ja oman läppärin oikut.

 

Opiskelijoiden digituen toiminta perustuu vertaisoppimiseen ja tiedon jakamiseen. Työssäoppijat neuvovat ja auttavat opiskelijoita ja Omnian henkilökuntaa kirjaston laitteiden, ohjelmistojen ja mobiililaitteiden käytön ongelmissa kehittäen omia asiakaspalvelu- ja neuvontataitojaan sekä uutta oppien.

Opiskelijoiden digituki auttaa myös opettajia, ja heidät voi pyytää tekniseksi avuksi, kun ryhmä esimerkiksi aloittaa uuden ympäristön tai välineen käytön. Toistuvaan apuopettajan tehtävään opiskelijoiden digituella ei riitä resursseja.

Kirjastossa on 3D-tulostin. Opdigituki perehdyttää omnialaisia sen käyttöön sekä ohjaa tulostuksessa.

Tavoitat opdigituen sähköpostitse: opdigituki@innoomnia.fi.

Tervetuloa työssäoppimaan Opiskelijoiden Digitukeen! Lähetä työhakemus ja lyhyt video-CV kirjasto@omnia.fi:lle. Seuraava työssäoppimisjakso alkaa syksyllä, 15. elokuuta, eli lähetä hakemuksesi jo hyvissä ajoin! Työssäoppimispaikat ovat avoimia kaikille Omnian opiskelijoille – ei pelkästään IT-alalle. Lue lisää opiskelijoiden digituesta Omnian kirjaston blogista.

 

Poster (1)

 

 

Lisää omaan suosikkilistaan

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Täydennä laskutehtävä, niin tiedämme ettet ole robotti. *