Popplet

Popplet on helppokäyttöinen ja selkeä ohjelma mielle- ja käsitekarttojen tekoon. Se toimii sekä mobiilisovelluksen että selaimen kautta.Monet opiskelijat ovat kiinnostuneet käsitekartoista ensimmäistä kertaa Poppletin myötä, sillä raikas ja keveän oloinen käyttöliittymä ei tee kartan luomisesta liian raskaan tuntuista.

Popplet-karttoihin voi piirtää, liittää kuvia ja videoita sekä nettilinkkejä.

Maksuttomassa versiossa pilvipalveluun voi tallentaa kolme Poppletia, niin että niitä pystyy editoimaan itse tai yhdessä toisten kanssa. Rajoitteen kanssa pystyy toimimaan melko hyvin, kun jakaa valmiit Poppletit eteenpäin esimerkiksi pdf-tiedostoina. Näin ollen vanhat voi poistaa, jotta on tilaa luoda uusia.

Maksullisessa versiossa voi tehdä rajattomasti käsitekarttoja. Tästä on hyödyä varsinkin, jos Poppleteja tulee jaettua työryhmäkäyttöön tai jos haluaa työstää useita käsitekarttoja esimerkiksi välillä tietokoneella ja välillä mobiililaitteella.

Poppletin peruskäyttö iPadillä:

Popplet on Omnian ulkopuolinen tietojärjestelmä. Käyttäjän on luotava palvelussa oma tunnus itselleen. Käyttäjä vastaa itse tietoturvasta ja netiketin mukaisesta palvelun käyttämisestä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.