Päivittämätön: Skype for Business etäkokouksiin (hostajalle)

HUOM! – Skype for Business pian lopettaa "Sypexit"-palvelunsa. Käytäthän mieluiten Microsoft Teams tai Collaborate palveluita.

Skype For Business (aiemmin Lync) on verkkokokousalusta, jolla voit mm. käydä pikaviestikeskusteluja ja jakaa etäkokouksessa työpöytäsi osallistujille. Voit myös luoda online-kokouksen Outlook-kalenteriisi, niin että kalenterikutsuun lisätyt henkilöt saavat automaattisesti linkin kokouksen Skype for Business -osoitteeseen.

Nämä ohjeet ovat tarkoitettu etäkokouksen hostaajalle, eli Omnian henkilökunnalle, joilla on automaattisesti oma Skype For Business -huone. Opiskelijan, joka haluaa päästä opettajan kokoushuoneeseen kannata lukea nämä ohjeet tästä.

  1. Asennus: Jos sinulla on Office 365 -tili, voit asentaa Skype For Business -sovelluksen pöytäkoneeseen sekä mobiililaitteille. Ellet asenna sovellusta, voit osallistua selaimen kautta.
  2. Luo sessio: Kutsu muita kalenterin kautta tai lähetä sessiosi linkki esim. sähköpostitse.
  3. Pidä sessio: Tutustu, mitä on mahdollista tehdä session aikana.

Asennus ja kirjatumisohjeet (Huom. Omnian läppäri- ja pöytäkoneilla Lync tai Skype for Business on jo asennettu ja kirjautuminen tapahtuu automaatisesti)

Katso myös: Microsoftin omat ohjeet ja  Omnian intran ohje (vain henkilökunnalle)

Verkkosession luomisen ohje
Asetukset ja verkkosessioon yhdistäminen
Kokoushuoneen ominaisuudet

Verkkosession luomisen ohje

Asetukset ja verkkosessioon yhdistäminen

Kokoushuoneen ominaisuudet

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.