Sway digitarinoiden tekoon

Sway_logoSway (sway.com) on ilmainen digitarinointi työkalu, joka vaati henkilökohtaisen Microsoft-tilin tai yrityksen Office 365 -tilin. Se on suunniteltu näyttämään hyvältä katselipa tarinaa tietokoneella tai mobiililaitteella.

Sway-tarinan rakenne on luotu korteilla, jotka on järjestetty aikajanalle. Kortilla voi olla teksti, otsikko, kuva, video, nettisivun upotus tai kaavio. Voit myös järjestää kortit ryhmiin.

Määrittele kortilla mitä on tärkein asia, vaikkapa tärkeä sana tai kohde kuvassa. Voit myös merkitä että koko kortti on tärkeä.

Kun aikajana on valmis ja tärkeät asiat on merkitty, voit lisätä tyylit. Valitse valmistyyli tai kustomoi tyyliä haluamasi kaltaiseksi. Valitse myös katsomissuunta. Oikealta vasemmalle tai ylös-alaspäin. Usein ylhäältä alaspäin on järkevin.

Esikatsele tarinasi (myös erilaisilla näytön ko’oilla jos mahdollista) ennen kuin jaat sen.
Voitte kutsua muita muokkamaan Sway-tarinasi, esim. ryhmätyötehtävänä.

https://mix.office.com/watch/1gfkpyf295nit

Sway-tarinan muokkaus toimii sekä selaimella että mobiilisovelluksella iOS ja Windows tableteilla. Suosittelemme, että käytät Sway’tä selaimella, myöskin tablettilaitteilla. Mobiilisovellus tarjoaa vain osan kaikista ominaisuuksista, jotka löytyvät selaimesta.

Sway-tarinoita voi katsella ihan millä laitteilla vain, selaimen kautta.

Huomaa, että voit muokata niitä Sway-tarinoita, jotka on jaettu kanssasi, vain selaimella.

Lisää tietoa:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Täydennä laskutehtävä, niin tiedämme ettet ole robotti. *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.