Työelämässä oppimisen muistilistat opiskelijalle, työpaikkaohjaajalle ja opettajalle

Parasta osaamista -verkostohankessa tuotetut työelämässä oppimisen muistilistat tukevat opiskelijan urasuunnittelua, osaamisen hankkimista, ohjausta ja tukea sekä opiskelijalle annettavaa palautetta kehittymisestä ja tavoitteiden saavuttamisesta työpaikalla.

Työelämässä oppimisen muistilistat opiskelijalle, työpaikkaohjaajalle ja opettajalle tukevat oppimisen suunnittelua, ohjausta, palautetta ja urasuunnittelua tavoitteiden saavuttamiseksi. Muistilistat tekevät näkyväksi eri toimijoiden vastuut ja velvollisuudet työelämässä oppimisen prosessissa.

• Muistilista työpaikkaohjaajalle
• Muistilista opettajille
• Muistilista opiskelijalle

Työelämän näkökulmasta katsottuna olisi helpompaa kuin kaikki koulutuksen järjestäjät hyödyntäisivät samoja materiaaleja työelämässsä oppimisessa. Nyt työelämässä oppimisen prosessit saattavat näyttäytyä työelmän silmin hieman erilaisilta riippuen siitä, mistä koulusta opiskelija on.  Parasta osaamista -verkostohankkeen tavoitteena onkin ollut tuottaa valtakunnalista materiaalia kaikkien koulutuksen järjestäjien käyttöön. Omniassa on linjattu, että työelämässä oppimisen muistilistoja hyödynnetään jatkossa.

Pedagoginen päällikkö, Katja Österberg

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.